Meteen naar de inhoud

WERKEN BIJ

VERVOORT METAAL

Heb je passie voor techniek, houd je van afwisseling in je werk en wil je onderdeel worden van een jong en dynamisch team, dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team zijn we bij Vervoort Metaal in Beek en Donk op zoek naar werknemers voor diverse functies. Zit er iets bij voor jou?

 

Werken bij Vervoort Metaal

Heb jij twee rechterhanden? Ben je op zoek naar veel afwisseling en uitdaging? Dan is werken bij Vervoort Metaal wellicht een goede keuze voor jou! Vervoort Metaal is namelijk op zoek naar werknemers voor diverse functies. Dus ben jij energiek, heb je veel ervaring of wil je graag aan de slag met je handen. Kijk dan even bij onze vacatures. Wij weten zeker dat er wat voor je bij zit.

Allround Lasser

Als Allround Lasser ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van lasbewerkingen zowel in MIGMAG als TIG.

Allround Constructiebankwerker

Als Constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, lassen, snijden, buigen en afwerken van producten. 

Leerling Lasser

Wil jij het mooie vak van lassen leren. Als Allround Lasser word je verantwoordelijk voor het uitvoeren van lasbewerkingen zowel in MIGMAG als TIG.

Leerling Constructiebankwerker

Wil jij het mooie vak van constructiebankwerker leren? Als Constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, lassen, snijden, buigen en afwerken van producten.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vervoort Metaal BV

Gegevens

Openingstijden